Menu Content/Inhalt
Rendkívüli közlemény PDF Nyomtatás E-mail

Kedves Klubtagunk! 

A vírus járvány megelőzése érdekében az AAEK a következő levelet küldte, ki amely ránk is vonatkozik.
Ezért legnagyobb sajnálattal a gyöngyösi klubnapunk elmarad.
A gyöngyösi kórház és főigazgatója Weisz Péter felkészült a fogadásunkra és egy későbbi időpontban mindenképpen szeretnénk a klubnapot megtartani Gyöngyösön.
A továbbiakról értesítünk.

Szívélyes üdvözlettel:
Flór Ferenc
Örökös tiszteletbeli főtitkár 

 

Tisztelt Intézményvezető Asszony/Úr!

 

Az 1997.évi CLIV. törvény 155. § 1. bekezdésének a) pontjára hivatkozott fenntartói jogkörömben eljárva, kérem szíves intézkedését az alábbiak szerint:

  1. A novel-coronavirusos hordozók és esetek Magyarországon történő esetleges előfordulása, valamint az egészségügyi intézmények járványkezelésben betöltött speciális szerepe miatt tisztelettel kérjük, hogy az Ön intézménye által szervezett programok (szakmai rendezvények, képzések, lakossági fórumok stb.) megrendezését, valamint az azon való részvételt mérlegelni szíveskedjenek.

Egyben kérjük, hogy az Önöknél dolgozó kollégák figyelmét is hívják fel arra, hogy ilyen rendezvényeken való részvétel fokozott kockázatot jelenthet az ellátórendszer működésére abban az esetben, ha egy ilyen rendezvényen vírussal fertőzött résztvevő jelenik meg.

  1. Miniszter úr utasítását követve felhívom figyelmét, hogy külföldi szakmai rendezvényen sem vezetői, sem dolgozói szinten ne vegyenek részt annak érdekében, hogy a magyarországi egészségügyi intézmények területén a koronavírus terjedését ezzel is megelőzhessük.

Segítő közreműködésüket előre is megköszönve,

Tisztelettel:

Dr. Gondos Miklós főigazgató úr megbízásából:

Halmi Ildikó
Titkársági szakreferens

Főigazgatói Titkárság
H-1125 Budapest, Diós árok 3.
t:   + 36 1 393 5070
f:   + 36 1 375 7253
e:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
i: www.aeek.hu