Menu Content/Inhalt
2018
Karácsonyi Üdvözlet PDF Nyomtatás E-mail

 

A Magyar Egészségügyi Menedzser Klub nevében kívánunk Áldott Békés Karácsonyt, és sikerekben gazdag Boldog Új Évet!

Dr. Bertalan István

Flór Ferenc

Nagy Edit

Dr. Soós Ágnes

Dr. Szabadfalvi András

Dr. Szabó Márta

Vargáné Tarr Mária

 

 
EMMI PDF Nyomtatás E-mail
emmi
 
Közgyűlés 2018.11.23-24 PDF Nyomtatás E-mail

A MAGYAR EGÉSZSÉGÜGYI MENEDZSER KLUB

Tudományos konferencia és közgyűlés

MEGHÍVÓ

Ez évi XXVI. Ülésünk az egészségpolitikai témák mellett a menedzser életének mindennapi nehézségeit, problémáit tűztük napirendre, a humor, a vidám életszemlélet oldaláról, de kísérletet teszünk, az egészségügy jövőjének vizionálására is. Ülésünkre, -amely hétvégi pihenővel egybeköthető - szeretettel várunk minden klubtagot (családtagjait) és érdeklődőt.

Időpont: 2018. november 23-24.
Helyszín: Hotel Visegrád, Visegrád Rév u. 15

Előzetesen tervezett program:

2018. november 23. (péntek):

14.30-17.00-ig            Szakmai-egészségpolitikai program (az EMMI-vel és az AEEK-val egyeztetés alatt a részletes programot a jelentkezők számára közvetlenül küldjük meg)

16.30-17.00               Kávészünet
17.00-19.00                Kulturális program
17.00-18.00                ebben Dr. Budaházy Emil: (életműdíjas, alapító tag)

Menedzser, Te csak menedzselj!
(Persze, csak ha hagynak...)

18.00-19.00                Meglepetés program
20.00                          az egészségügyi menedzser Életműdíj átadás, baráti vacsora, tombola, tánc a Régió zenekar közreműködésével, Tátra Tea, csoki szökőkút

2018. november 24. (szombat)

10.00                           Tisztújító Közgyűlés:

                                     Új tagok felvétele
                                     2018. évi elnöki beszámoló, 2019. évi terv
                                     Elnökség választása

12.30-14.00                Ebéd szünet
14.00-19.00    Hangulatos kirándulás Visegrádon és a Pilisben vagy/és pihenés, fürdés, rossz idő esetén bowling verseny, értékes díjjal
20.00               Vacsora, műsoros est Kopp Norbert és együttesének közreműködésével

2018. november 25. (vasárnap)

Pihenés, hazautazás

Mellékelten megküldjük a Tudományos Ülés előzetes jelentkezési lapját és részvételi költségeit, mivel a szállodai férőhelyeket és az étkezést november 7-ig le kell foglalni, az idő rövidségére tekintettel a részvételi szándék esetén a jelentkezési lapot, amely honlapunkról (www.memklub.hu) is letölthető, postafordultával, de legkésőbb november 5-ig kérjük visszaküldeni. Az elhelyezés a jelentkezések érkezési sorrendjében történik. A tombola hangulatosabbá tétele érdekében minden klubtagunktól és vendégünktől köszönettel veszünk felajánlott tombola tárgyakat.

Függetlenül attól, hogy a választási jelölő lapodat visszaküldted-e vagy sem, a Közgyűlési részvételedre feltétlenül számítunk, és a Tudományos Ülésre is szeretettel várunk.
Jelentekészi lap: ITT

Budapest, 2018. október 25.

 
Közgyűlés 2018.04.13 PDF Nyomtatás E-mail

MÉRLEGZÁRÓ KÖZGYŰLÉS 2017.

2018.04.13. VISEGRÁD

A 2017. évi mérlegzárást és az éves gazdasági tevékenységet értékelő Közgyűlést, az előző évektől eltérően márciusban tartottuk, mivel ekkor már rendelkezésre álltak az éves számszaki adatok. A Közgyűlés levezető elnöke dr. Nagy Mihály alelnök volt. Az ülést dr. Soós Ágnes elnök asszony nyitotta meg,

01

Ezt követte az új tagok felvétele azért, hogy a szavazásban már részt vehessenek.

03

04

05

Az új tagok felvétele után tartotta meg Flór Ferenc örökös tiszteletbeli főtitkár, a 2017. évről szóló gazdasági beszámolót, amelyet ITT el lehet olvasni, de a mérleggel együtt minden jelenlévő eredetiben is kézhez kapta.

06

07

08

A beszámolóhoz kérdés, kiegészítés nem volt és azt a tagság egyhangúan elfogadta.

09

10

11

12

A következő napirend volt az Alapszabály módosítása, amelyet dr. Soós Ágnes elnök asszony terjesztett elő és kisebb vita után a Közgyűlés az Alapszabály III. 2 pontjának módosítását a következők szerint fogadta el egyhangúan:

 

„ A MEM Klub tagjai sorába tagfelvételi kérelmet nyújthat be bármely természetes személy, aki egészségügyi menedzser képzettséggel rendelkezik, illetve a menedzser képesítés megszerzése igazoltan folyamatban van, intézményirányító menedzsment tagja, valamint két – legalább 3 éves klubtagsággal rendelkező – tag ajánlásával rendelkezik és kijelenti, hogy az Alapszabály rendelkezéseit elfogadja. A tagfelvételről – a felvételt kérő rövid bemutatkozását követően – a jelenlévő tagok nyílt szavazással döntenek.”

 

A negyedik napirendi pontban tárgyalta meg a Közgyűlés a 2018 novemberében sorra kerülő tisztújító Közgyűlés lebonyolítását. Ennek kapcsán a Közgyűlés megválasztotta a választást előkészítő jelölő bizottság tagjait:

-        a Jelölő Bizottság elnöke: Dr Budaházy Emil

-        tagjai: Gémesiné Lőrincz Márta és Tamics Gyuláné.

 

Ötödik napirendi pontként a Közgyűlés elfogadta a 2018. évi program tervet.

 

A Közgyűlés után került sor Dr. Ari Lajos előadására

ppt

14

15

A menedzser „hivatás” kialakulásának, fejlődésének jó hangulatú és tartalmas bemutatása után rövid lazítás következett, felkészülve az esti klubnapra, amelyen a zenét a már megszokott Régió zenekar szolgáltatta.

 

Hangulatképek az esti klubnapról:

Miután kellően kipihentük magunkat, másnap, a szép napsütéses időben kellemes hajókiránduláson vettünk részt a Dunakanyarban, amelynek hangulatképeit a következők szemléltetik:

Összefoglalva: emlékezetes, a megszokott jó hangulatban zártuk a szombat esti klubtalálkozásunkat is.

 
<< Első < Előző 1 2 3 4 Következő > Utolsó >>

1. oldal / 4