Menu Content/Inhalt
Magyar Egészségügyi Menedzser Klub
COVID-19

Kedves Klubtagok!
Mint az mindenki előtt ismert a COVID-19 vírus miatti járványügyi helyzet sajnos a 2020-as terveinket teljesen felülírta. Több belföldi és külföldi utazási tervet is el kellett vetnünk. A bécsi, velencei, svájci és izraeli utak idén már nem valósulhatnak meg.

Szerettünk volna szeptember elején sort keríteni egy találkozóra, illetve a MEM KLUB 2020 évi első közgyűlését meg tartani. Úgy véljük, hogy Klubtagságunk jelentős része igényli Klubunk összetartó tevékenységét, a baráti összejöveteleket. Ezt támasztja alá, hogy a 196 tagból közel 100-an már befizették a 2020. évi tagdíjat, tehát ez a törzs és ez nem is kevés.

Első gondolatunk az volt, hogy szeptember 4-5-én tartunk közgyűlést, ugyanakkor figyelembe kellett vennünk az egészségügyi szervezetek (MKSZ, Medicina 2000, Ápolási Igazgatók Egyesülete stb.) konferenciáit, amelyek mind szeptemberben kerülnek megrendezésre.

A MEM Klub Elnöksége a jelen járványügyi helyzetben természetesen számba vette a lehetőségeit a törvényi kötelezettségei teljesítése, így a 2019. évi beszámoló elfogadása, benyújtása tekintetében is. A jogszabályok lehetővé teszik a civil szervezetek – így a MEM Klub - számára is, a 2019. tárgyévre vonatkozó beszámolójának elkészítését és benyújtását 2020.szeptember 30. – ig.

Az Elnökség élni kíván ezzel a lehetőséggel, hogy hasonlóan más egyesületekhez, a MEM Klub a közgyűlést és szavazást on-line módon, elektronikusan folytassa le szükségmegoldásként,június-július hónapban és az évzáró közgyűlést, eredeti terv szerint november 21-22-én rendezzük meg Visegrádon.

Ezen a közgyűlésen több fontos témát tűzünk napirendre: Alapszabály módosítás, Adatvédelmi szabályzat, tagdíj fegyelem, Életmű díj, 2021. évi terv stb. Reméljük a körülmények addigra lehetővé teszik összejövetelünket. Ezért a hátralévő időben egyrészről készülünk a közgyűlésre, ennek megszervezésére, amelyről a lehető leghamarabb tájékoztatunk benneteket. Szeretnénk az előttünk álló hónapokban az esetleges tagdíj elmaradások tekintetében eredményeket elérni, és aktív lépéseket tenni, illetve folytatni a kommunikációt a tagokkal a Honlapon keresztül is. Célunk továbbra is a minél nagyobb létszámú tagság megtartása.

Az alapszabály módosítás az Elnökség vezetésével elindul, reményeink szerint a szövegjavaslatot is megtudjuk küldeni számotokra rövid időn belül.
A MEM KLUB elnöksége nevében kitartást és mindnyájatoknak, mindnyájunknak jó egészséget kívánok. A találkozásunkig, tartsátok egymással a kapcsolatot, a Klub szelleméhez méltóan segítsétek Klubtársaitokat, amiben igénylik, hogy ebben is megnyilvánuljon Klubunk eszméje.
Ha van bármilyen javaslatotok a Klub további munkájához, kérünk írjátok meg ezzel is segítve tevékenységünket.

Budapest, 2020. 05. 25.

……….továbbra is vigyázzatok magatokra és vigyázzunk egymásra!

A MEM KLUB elnöksége